Cégünkről

A Simon Bútor alapítása 1995-ben történt meg, amikor az alapító Simon Sándor meglévő egyéni vállalkozását felváltva megalapította a Simon Bútoripari Kft-t Egerben a Sas úton. A társaság ezáltal lehetőséget kapott, hogy a Falco bútorlapgyár kizárólagos egri térségi képviselője legyen. A bútorok gyártásához szükséges vasalatok forgalmazása tekintetében a Forest Hungary Kft kizárólagos képviselőjeként kezdte meg tevékenységét. A termelés és forgalmazás bővülése miatt a cég megvásárolta a jelenlegi Eger Mátyás király út 138 alatti telephelyét.

2007-ben a Simon Bútoripari Kft tulajdonjogát a Simon család értékesítette a jelenlegi ügyvezetésnek Sikora Zalánnak és László Ferencnek, akik később a cégnév megváltoztatása mellett döntöttek, megtartva a Simon Bútor, mint üzlet nevet is, amely már két évtizede ismerősen cseng az egri kistérségben. A jelenlegi ügyvezetés a válság ellenére megtarotta vezető pozícióját az egri kistérség piacán, tovább bővítve termékválasztékát és vevőkörét.  

10 évvel később 2017-ben a cég tulajdonosai megvásárolták a telephely utcafronton lévő korábban autószalonnak épült 330 m2-es üvegezett épületét, ahová a kereskedelmi tevékenységet lebonyolító üzlet valamint a cégvezetés költözött. Az átköltözéssel egyidejűleg a üzlet neve is modernizálva lett, S-Design néven nyitotta meg 2017. augusztus 14-én kapuit. Az eredeti hátsó épületben maradt a tervezés, a gyártáselőkészítés, a teljes termelés és raktározás.

Épület uj